Zavedení nové rubriky - obec Chrastavec

10.03.2009 01:13

    V naší obci se nachází spousta krásných míst a proto jsme se rozhodli, že ji budeme propagovat i na našich stránkách. Využili jsme při tom co nejvíce obrázků, které jsme speciálně kvůli této rubrice pořídili v terénu a to z toho důvodu, že si myslíme, že na internetu je dosud obrazová část týkající se naší obce málo rozvinutá. Například Hudálna je zajímavé a hezké místo pro oslavy, ubytování, zabávu, atd. a proto je třeba ukázat, že je to také velmi pěkná stavba a na příjemném místě, hned vedle krásné přírody. Tyto fotografie byly pořízeny v zimním období, ale samozřejmě se připravujeme, že na jaře a v létě sem přidáme fotky ještě mnohem veselejší.

    Pokud má někdo výhrady k informacím a fotografiím o obci Chrastavec, které zde uvádíme, stačí napsat na uvedený mail a rychle provedeme změny. Chybička se vloudí a taky máme každý jiný vkus.

    Jen dodám, že informace o kostele, vile Low Beera a památnících jsou čerpány z informačních cedulí obce. Další informace byly čerpány z internetu nebo z vyprávění.

Zpět